Jezus tot de Mensheid

Boodschappen van het Boek der waarheid

Jullie zullen alleen voor Mij staan – zonder iemand naast jullie

15 november 2013

Mijn zeer geliefde dochter, op gezag van Mijn Vader, God de Allerhoogste, wil Ik al diegenen die in Mijn naam lijden, ervan op de hoogte brengen dat het moment waarop de Waarschuwing zal plaatsvinden, dichtbij is.

Diegenen van jullie, die weet hebben gekregen van deze Dag, Mijn grootse Dag van Barmhartigheid, zullen binnenkort de tekenen zien. Jullie moeten jullie misstappen voor Mij belijden zodat jullie afdoend voorbereid zijn op deze gebeurtenis, die de wereld zal schokken.

Ik doe dit spoedig zodat Ik die mensen, die de navelstreng – die hen aan Mij bindt – doorgeknipt hebben, kan redden voordat het te laat is. Jullie moeten op Mij vertrouwen en samenkomen in gebed opdat zielen in duisternis niet omkomen voordat Ik hun kwijtschelding van hun zonden verleen. Kijk nu in jullie hart en ziel, en zie deze zoals Ik jullie zie! Wat zien jullie? Zullen jullie in staat zijn om voor Mij te staan en te zeggen: “Jezus, ik doe alles wat U van mij verlangt, om het leven te leiden dat U van mij verwacht.”? Zullen jullie zeggen: “Jezus, ik beledig U want ik kan het niet helpen, dus wees mijn ziel genadig.”? Of zullen jullie zeggen: “Jezus, ik heb gezondigd, maar enkel omdat ik mijzelf moet verdedigen.”?

Jullie zullen alleen voor Mij staan – zonder iemand naast jullie. Ik zal jullie je ziel tonen. Jullie zullen elke vlek erop zien. Jullie zullen de zonde herbeleven, en dan zal Ik jullie de tijd geven om Mij te vragen jullie Mijn barmhartigheid te betonen. Niet omdat jullie recht hebben op Mijn barmhartigheid, maar enkel en alleen omdat Ik beslis om jullie dit geschenk te geven.

Mijn Dag zal onverwacht aanbreken, door de tekenen die jullie op voorhand getoond zullen worden.

Ik heb drie jaar lang geprobeerd om jullie ogen te openen voor de waarheid. Een aantal van jullie hebben deze aangenomen. Anderen hebben deze terug in Mijn gezicht geworpen. Het is nu de tijd van Mijn goddelijke barmhartigheid en enkel diegenen die hun hart voor Mij openstellen, en die Mij erkennen, zullen de kans krijgen zichzelf te verlossen.

Wees dankbaar voor Mijn onvoorwaardelijke liefde!

Jullie Jezus

Advertentie

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 11/10/2022 door in Boodschappen.
%d bloggers liken dit: