Jezus tot de Mensheid

Boodschappen van het Boek der waarheid

Verharde zielen zullen de Waarschuwing niet gemakkelijk vinden

30 september 2011

Mijn zeer geliefde dochter, Mijn taak om zielen te bekeren, neemt nu in intensiteit toe.

Gelieve er zoveel als jullie kunnen te waarschuwen om hun ziel voor de Waarschuwing klaar te maken!

Deel al die priesters, kloosterzusters, bisschoppen en andere kerkgenootschappen die in Mijn Eeuwige Vader geloven mee, dat ze naar Mijn Woord moeten luisteren. Zoveel van Mijn kinderen bevinden zich in zo’n duisternis dat het licht van Mijn goddelijke heerlijkheid pijn zal doen aan hun ziel. Ze zullen echte pijn voelen omdat zij niet in staat zullen zijn om deze grootse daad van Mijn barmhartigheid te verdragen.

Sommige mensen lachen geamuseerd met deze heilige boodschappen. Dat stemt Mij droevig. Niet omdat ze niet geloven dat Ik op deze manier tot hen spreek, maar omdat ze niet in Mij willen geloven. Jullie allen die zich zorgen maken over jullie dierbaren, bid a.u.b. dat de zuivering waarmee zij tijdens de Waarschuwing te maken krijgen, hen uiteindelijk in Mijn Hart zal brengen.

Ik vraag dat al Mijn volgelingen zich nu tegen Satan beschermen. Ze moeten elke hoek van hun huis met wijwater besprenkelen, een Benedictuskruis dragen en een rozenkrans dicht bij zich houden. Bid bovendien tot de heilige Aartsengel Michaël! Satan en zijn leger van volgelingen zullen er alles aan doen om jullie ervan te overtuigen dat niet Ik het ben die spreekt. Satan en zijn demonen zullen jullie beginnen te kwellen en vreselijke twijfels in jullie geest zaaien. Jullie, Mijn kinderen, kunnen hen tegenhouden door Mijn instructies op te volgen. Jammer genoeg zal hij de gedachten van zwakke zielen ombuigen naar een volledige afwijzing van Mij.

Verharde zielen zullen de Waarschuwing niet gemakkelijk vinden. Zij zullen redetwisten over de manier waarop zij Mij beledigd hebben. Zelfs het brandende vuur van de Hel, dat zij tijdens de Waarschuwing zullen ervaren, zal niet alle twijfels over Mijn bestaan wegvagen.

Velen zullen, nadat deze plaatsvond, leugens over de Waarschuwing verspreiden. Zij, de heidenen, die slaven van Satan zijn, zullen een leugen creëren, die zij overal zullen verspreiden. Er zullen wetenschappelijke argumenten naar voren gebracht worden om de gebeurtenis weg te redeneren. Zij willen de waarheid niet horen. Er moet voor hen gebeden worden. De greep van Satan heeft zo sterk vat op de wereld gekregen, dat Mijn naam niet meer gepreveld zal worden in het openbaar. De discussie over Mijn bestaan op aarde wordt als een gênant gespreksonderwerp gezien.

Tegenwoordig wordt Mijn naam voornamelijk gebruikt bij het bezigen van grove taal, of nog erger, al vloekend door een verspreking. Maar luister nu naar Mij! Na de Waarschuwing zal Mijn naam weer te horen zijn en aanvaard worden door diegenen die zich zullen bekeren. Dan zal Mijn naam gebruikt worden wanneer zij, Mijn kinderen, tot Mij bidden.

Jullie geliefde Jezus

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 30/08/2022 door in Boodschappen.
%d bloggers liken dit: