Jezus tot de Mensheid

Boodschappen van het Boek der waarheid

Verenig jullie familie om van het Nieuw Paradijs op aarde te genieten!

16 juli 2011

Mijn zeer geliefde dochter, wanneer zielen verdwaald zijn, kan het er aan de buitenkant op lijken dat zij vol vreugde zijn en met volle teugen leven. Nochtans kunnen zij voor Mij verloren gaan en dat bezorgt Mij groot verdriet. Zovelen in de wereld houden zich bezig met hun dagdagelijks leven dat zo druk is, vol dingen om te doen, dat zij vergeten dat deze aarde van klei gemaakt is. Dat de tijd die hier doorgebracht wordt zo kort is. Dat persoonlijke bezittingen uiteindelijk allemaal in het niet verzinken. Dat mensen wanneer ze sterven klei worden. Maar hun ziel blijft leven en zal nooit sterven. De ziel zal in eeuwigheid blijven bestaan.

Ik zeg jullie nu, Mijn kinderen, om jullie familie en vrienden eendrachtig dicht bij Mijn Hart te verenigen, want wanneer jullie dat doen, zullen jullie nog steeds verenigd gedurende 1000 jaar van Het Nieuw Paradijs op aarde kunnen genieten. Dat is Mijn belofte aan jullie allen. Leid op een verantwoorde manier jullie leven! Stel jullie familie altijd boven al het andere op deze aarde! Stel altijd vertrouwen in Mij!

Breng jullie familie naar Mij toe! Als zij niet gewillig willen komen, bid dan tot Mij en Ik zal hun de aanmoediging geven die zij nodig hebben. Ik zal de gebeden, die om de redding van zielen verzoeken, altijd verhoren.

Jullie geliefde Redder

Jezus Christus

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 28/08/2021 door in Boodschappen.
%d bloggers liken dit: