Jezus tot de Mensheid

Boodschappen van het Boek der waarheid

Ik breng hoop. Ik breng barmhartigheid. Ik breng redding.

16 december 2012

Mijn zeer geliefde dochter, het is belangrijk dat Mijn leerlingen geen angst teweegbrengen in het hart van hun vrienden en familie door Mijn boodschappen aan jou in deze tijd.

Ik kom in deze tijd naar jullie allen om vanuit de Hemel met jullie te spreken om jullie voor te bereiden. Ik doe dat met liefde en vreugde in Mijn Hart.

Ik kom om diegenen bij te staan die in Mij geloven, zodat zij klaar zullen zijn om Mij te ontvangen in de staat van genade die nodig is om met Mij in Mijn Koninkrijk te regeren.

Ik kom ook om te pleiten bij diegenen die de zin van Gods schepping niet kunnen vatten, vooral die zielen die menselijke redeneringen gebruiken om alles in hun leven te definiëren.

Zij geloven enkel in wat zij kunnen zien of aanraken. Diezelfde zielen zullen leugens aannemen van diegenen van wie zij menen dat ze in hun gemeenschappen en naties gerespecteerd moeten worden. Hoe gemakkelijk worden zij op een dwaalspoor gezet door de leugens van mensen en hoe zwak zijn zij, aangezien zij de waarheid over hun schepping verwerpen.

Het is Mijn taak om jullie allemaal te helpen. Niet om te dreigen, maar om jullie dichter naar Mij toe te trekken waardoor jullie troost zullen ontvangen.

Mijn Koninkrijk is jullie thuis. Jullie mogen geen enkele drang voelen om jullie familie af te stoten, om jullie hart met het Mijne te kunnen verenigen. Breng in plaats daarvan door jullie gebeden jullie familie tot Mij. Velen zullen jullie kwetsen wanneer jullie de waarheid van Mijn woord verkondigen. Maar dat is niet erg. Daag hen niet uit en probeer hen niet tegen hun wil te dwingen! Ik zal hen in Mijn licht van bescherming opnemen als jullie Mijn kruistochtgebed (13) om de genade van kwijtschelding bidden.

Ik Ben vol liefde voor jullie. Diegenen, die in Mij geloven, zullen enorm getroost worden door Mijn Tweede Komst. Die andere zielen kunnen door jullie gebeden gered worden. Dat is de reden waarom Ik jullie nu voorbereid. Het is om jullie allemaal te redden zodat jullie de Nieuwe Hemel en de Nieuwe Aarde kunnen genieten.

Ik breng hoop. Ik breng barmhartigheid. Ik breng redding. Ik volbreng het laatste Verbond, het laatste tijdperk, dat de vervulling van Mijn Vaders Wil zal zijn.

Vrees Mij nooit want Ik ben jullie familie, verbonden door Mijn Vlees en Bloed, door Mijn mens-zijn, alsook door Mijn goddelijkheid.

Leef in vrede, Mijn geliefde volgelingen. Rust op Mijn schouder want Mijn liefde en barmhartigheid zijn groter dan iemand van jullie weet. Dit is een tijd van vreugde, niet van smart, want Ik heb jullie het geschenk van redding gegeven. Dit geschenk is zowel voor jullie als voor diegenen die verdwaald zijn. Het is voor iedereen.

Jullie geliefde Jezus

Advertentie

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 26/08/2021 door in Uncategorized.
%d bloggers liken dit: