Jezus tot de Mensheid

Boodschappen van het Boek der waarheid

Het zal door jullie bidden van Mijn kruistochtgebeden zijn, dat Ik hen kan redden

11 juli 2013

Mijn zeer geliefde dochter, laat Mij je dicht aan Mijn Heilig Hart trekken, want wanneer je Mij toelaat dat te doen, zal Ik in jouw ziel bijzondere genaden inprenten. Dan zal Mijn werk meer vruchten voortbrengen, die zullen rijpen en over de hele aarde volop zullen ontluiken.

De vruchten, die uit Mij zullen voortkomen, brengen bekering teweeg en verzachten het hart van de meest versteenden wanneer zij deze proeven. Wanneer zij deze eten, zal dat hen met Mij verenigen op een manier die hen grote vrede zal bezorgen. De vrede die Ik jullie allen – die nu, terwijl Ik met jullie spreek, naar Mij luisteren – beloof, zal jullie wapenrusting tegen de haat zijn.

Diegenen onder jullie, met inbegrip van die zielen die nooit van deze boodschappen gehoord hebben en die oprecht van Mij houden, zullen met deze vrede vervuld worden en jullie zullen daardoor immuun worden voor de stemmen van diegenen die tegen jullie schreeuwen omdat jullie Mij toebehoren.

Wanneer jullie één zijn met Mij, beloof Ik dat Ik, bij elke belediging en elk letsel dat jullie moeten doorstaan omdat jullie Mijn heilig Woord verkondigen, jullie zal optillen, over jullie waken en jullie beschermen. Jullie zullen een glansrijk leven genieten in Mijn Nieuw Paradijs, waar allen in verbondenheid zullen zingen, uit liefde voor en ter ere van God.

Jullie hebben niets te vrezen van Mij, maar Ik vraag dat jullie tijd doorbrengen in gebed voor de ziel van diegenen die verward en in sommige gevallen de weg kwijt zijn. Diegenen die van Mij gescheiden zijn, moeten terug tot Mij komen en het zal door jullie bidden van Mijn kruistochtgebeden zijn dat Ik hen kan redden.

Ga, Mijn geliefde volgelingen, en weet dat jullie in Mijn Hart zijn en Ik in dat van jullie ben.

Jullie Jezus

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 19/05/2021 door in Boodschappen.
%d bloggers liken dit: