Jezus tot de Mensheid

Boodschappen van het Boek der waarheid

Bovendien zal er de invoering van een wereldwijde vaccinatie komen, die jullie zal doden als jullie deze aanvaarden

13 oktober 2012

Mijn zeer geliefde dochter, de profetieën te Fatima voorzegd, beginnen zich nu te manifesteren in de wereld.

De ene-wereldregeringen, in het leven geroepen in die naties die onvermoeibaar samenwerken, hebben hun werk bijna voltooid en het zal weldra de wereld voorgehouden worden.

In het kielzog daarvan zal de nieuwe ene-wereldreligie komen, een gruwel in de ogen van Mijn Vader.

Mijn Kerk werd verpest door interne vijanden, die wolven in schaapskleren zijn. Zij misleiden iedereen met wie zij in contact komen.

Bovendien zal er de invoering van een wereldwijde vaccinatie komen, die jullie zal doden als jullie deze aanvaarden.

Dit is een tijd waarin enkel het gebed – en veel daarvan – de impact van deze verschrikkelijke verdorvenheid, teweeggebracht door een elitegroep van mensen met macht, kan verzachten.

Zij zijn werkzaam in elk deel van jullie regeringen, en diegenen die elke dag zij aan zij met hen samenwerken, weten wat zij aan het doen zijn.

Zij zijn zo sluw dat zij elke verdorven daad zullen voorstellen als een goede zaak, een grote dienst aan de mensheid. Zij zullen alles doen wat zij kunnen om alles wat met God te maken heeft, te ontheiligen.

Zij zullen het heidendom verspreiden en bevorderen. Gods kinderen, die hun wetten en hun onderrichtingen aannemen, zullen door hun slechte wegen besmet worden.

Jullie moeten bidden om bescherming maar in de eerste plaats moeten jullie voor deze zielen bidden. Want Mijn Vader is van plan hen te straffen. Hij zal elk van hen er uitpikken en hen vernietigen. Zonder jullie gebeden zullen zij verloren gaan en in de vuurpoel geworpen worden.

Jullie Jezus

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 09/05/2020 door in Boodschappen.
%d bloggers liken dit: