Jezus tot de Mensheid

Boodschappen van het Boek der waarheid

Euthanasie is een weerzinwekkende daad in Mijn ogen

3 november 2014

Mijn zeer geliefde dochter, euthanasie is een doodzonde en kan niet vergeven worden. Hij die ertoe bijdraagt, bijstand verleent of beslist om zijn of haar leven te nemen, om welke reden dan ook, begaat een verschrikkelijke zonde in de ogen van God.

Het is één van de allergrootste zonden om een leven te nemen en bovendien te verklaren dat de weloverwogen geplande dood, van om het even welke persoon, een goede zaak is. De zonde van euthanasie behoort tot de vele zorgvuldig geplande daden tegen God, die momenteel doelbewust de wereld voorgehouden worden om mensen ertoe aan te zetten tegen God te zondigen. Vergis jullie niet, euthanasie is een weerzinwekkende daad in Mijn ogen en brengt ernstige gevolgen met zich mee voor diegenen die aan deze daad deelnemen.

Om het even welke ziel doden, is een doodzonde en dit omvat de zielen vanaf het moment van hun conceptie tot diegenen die in hun laatste maanden op aarde leven. Niets kan het nemen van een mensenleven rechtvaardigen wanneer dat uitgevoerd wordt in het volle besef dat de dood op een bepaald moment zal intreden. De dood van een andere levende ziel veroorzaken, is een ontkenning van het bestaan van God. Wanneer diegenen die zich aan deze daad schuldig maken, het bestaan van God wel aanvaarden, dan overtreden zij door het uitvoeren van een dergelijke daad het vijfde Gebod.

Op dit moment bestaat er een plan om miljoenen ertoe aan te zetten het leven van de mens te beperken – zowel het leven van het lichaam als het leven van de ziel. Wanneer jullie een gewillige deelnemer worden aan een daad die de heiligheid van het menselijke leven schendt, zullen jullie geen leven – geen Eeuwig Leven – hebben en dan kan, en zal, de zaligheid jullie niet toebehoren.

Jullie Jezus

 

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 05/02/2020 door in Boodschappen.
%d bloggers liken dit: