Jezus tot de Mensheid

Boodschappen van het Boek der waarheid

Na de wereldwijde schuldbekentenis zal Ik Mijn Tweede Komst voorbereiden

9 januari 2012

Mijn liefste beminde dochter, de tijd vliegt en de Waarschuwing zal de voorbereiding van Mijn Tweede Komst inluiden.

Na de wereldwijde schuldbelijdenis, wanneer aan het grootste deel van de mensheid bijzondere genaden en zegeningen gegeven zullen worden, zal Ik de weg effenen voor Mijn Tweede Komst. De mensheid moet aanvaarden dat de tijd voor deze grootse gebeurtenis bijna gekomen is. Verspil geen tijd bij de voorbereiding van jullie ziel, en deze van jullie familie, voor Mijn glorieuze Wederkomst.

Mijn Tweede Komst zal een einde maken aan de kwelling die jullie gedurende duizenden jaren doorstaan hebben op aarde. Deze glorieuze gebeurtenis is zo fantastisch dat geen mens, uit verwondering en verbazing, niet naar adem zal snakken als Ik aan de hemel verschijn. Jullie, van deze generatie, werden uitverkoren om te profiteren van deze tocht met Mij naar Mijn Nieuw Paradijs, gedurende het tijdperk van vrede, waarover Ik zal heersen. Niemand mag uitgesloten worden. Niet één ziel mag toegestaan worden om door het net te glippen. Het is Mijn grootste wens om jullie allemaal mee te nemen naar Mijn Koninkrijk. Dit is de glorie waarop de mensheid sinds Mijn kruisdood gewacht heeft.

Wat diegenen onder jullie betreft die de ogen sluiten voor Mijn smeekbeden, Ik spoor jullie aan om nu te beginnen met jullie voor te bereiden. Mijn tijd nadert. Ik heb nu Mijn laatste boodschapper in de wereld gestuurd om jullie te helpen je ziel voor te bereiden. Dit werd voorzegd. Negeer Mijn waarschuwing niet ! Anders zijn jullie niet wakker en zullen jullie er niet in slagen om jullie passend voor te bereiden. Ik zal vanaf nu veel boodschappen geven zodat de wereld klaar is om Mij te aanvaarden als hun Heerser.

Jullie geliefde Jezus

Verlosser van de mensheid

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 19/10/2019 door in Boodschappen.
%d bloggers liken dit: