Jezus tot de Mensheid

Boodschappen van het Boek der waarheid

God de Vader: De vrije wil, die de mensheid gegeven werd, heeft ertoe geleid dat veel van Mijn kinderen van Mij weggetrokken werden

21 januari 2014

Mijn liefste dochter, Mijn Wil geschiede, want de tijd waarin de keuzevrijheid van de mens om alles naar eigen wens te doen, loopt stilaan ten einde.

Ik gaf de mens de vrije wil. Het is een geschenk. Ik liet Mijn kinderen dit geschenk na, samen met nog veel andere. Hoewel zij ervoor kiezen hun eigen wil te volgen, boven datgene wat Ik voor hen wens, respecteer Ik steeds hun vrije wil.

Ik houd onvoorwaardelijk van Mijn kinderen. Ik zou nooit niet van hen kunnen houden, ook al beledigen ze Mij op zoveel manieren. De vrije wil, die de mensheid gegeven werd, heeft ertoe geleid dat veel van Mijn kinderen van Mij weggetrokken werden vanwege de schitterende beloftes waarmee ze dagelijks verleid worden wanneer ze hunkeren naar schoonheid, rijkdom, roem en macht, die hen allemaal van Mij wegvoeren.

Ik Ben hun toevlucht, maar dat begrijpen ze niet. In Mij zullen ze het begin en het einde vinden van alles wat hun genoegen, vrede en liefde kan bezorgen.

Hoewel de Boze de vrije wil, die Ik de mens gaf, gebruikt heeft om hen te verleiden, zal Ik alle zondaars terug naar Mijn Rijk brengen zodra zij zullen beseffen dat alles wat zij nagestreefd hadden om hun vrede te bezorgen, hen niet heeft kunnen vervullen. Het moment waarop Mijn Koninkrijk voltooid zal zijn, is dichtbij. De zielen zullen, dat beloof Ik jullie, zich ertoe gedwongen voelen naar Mij, hun geliefde Vader, te komen rennen wanneer die tijd er aankomt. Ze zullen dan de spinnenwebben voor hun ogen, de harde bolster om hun hart en de duisternis in hun ziel afwerpen en Mij opzoeken.

Mijn kinderen, vertrouw altijd op Mijn grote liefde voor ieder van jullie, want hoe zou het anders kunnen? Jullie zijn van Mij, zoals een ledemaat, een stuk van Mijn Hart. Jullie wegduwen en verbannen zou zijn als het verliezen van een stuk van Mijzelf. Haast jullie dus wanneer Ik de laatste oproep doe en nadat alle maatregelen genomen werden om jullie hart te winnen. Ik zal aan het wachten zijn. Ik zal jullie meenemen en jullie in Mijn heilig Rijk hullen, weg van alle kwaad.

Op die dag zullen jullie je wil vergeten en verstrengeld raken met de Mijne, aangezien jullie er niets meer aan zullen hebben, deze niet meer van belang zal zijn, want wanneer jullie bij Mij thuiskomen, zullen wij eendrachtig verenigd zijn.

Jullie geliefde Vader

God de Allerhoogste

Advertenties

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 18/03/2019 door in Boodschappen.
%d bloggers liken dit: