Jezus tot de Mensheid

Boodschappen van het Boek der waarheid

De zondaars die zich tot Mij wenden, vinden ogenblikkelijk genade

20 december 2011

Mijn liefste beminde dochter, waarom voelen Mijn kinderen zich momenteel zo verlaten in de wereld?

Waarom wanhopen zij door verdriet en eenzaamheid terwijl zij alleen maar op Mij, hun Jezus, hoeven te roepen om hun troost te schenken? Elk van hen moet zich omkeren en Mij om hulp vragen. Ik zal elk, maar dan ook elk, gebed beantwoorden. Niet één verzoek zal in de wind geslagen worden en hun gebeden zullen beantwoord worden overeenkomstig Mijn Heilige Wil.

Zovelen vergeten dat wanneer zij zich tot Mij wenden, Ik voortdurend naast hen sta.

Elke ziel op aarde is kostbaar voor Mij. Als zij alleen maar zouden beseffen dat het Mij grote vreugde schenkt wanneer zij zich tot Mij wenden om hulp. Het schenkt Mij nog meer vreugde en geluk wanneer de zondaars Mij vragen om hen te vergeven en spijt over hun zonden tonen.

Dit zijn de zielen die ogenblikkelijk genade vinden. Vertel hen dat ze nooit bang moeten zijn om zich tot Mij te wenden want Ik ben altijd barmhartig. De opluchting die zij daarna zullen voelen, is een genade die Ik schenk aan diegenen met een warm, oprecht hart.

Dit is de tijd van het jaar waarin Mijn barmhartigheid het meest over de wereld wordt uitgestort. Dus wend jullie nu tot Mij, om de kracht en de genaden die nodig zijn om jullie te helpen jullie beproevingen in de wereld te doorstaan !

Jullie Jezus

Redder en Verlosser van de mensheid

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 25/01/2019 door in Boodschappen.
%d bloggers liken dit: