Jezus tot de Mensheid

Boodschappen van het Boek der waarheid

Het vieren van Kerstmis

25 december 2010

Mijn dochter, waarom aarzel je? Weet je niet dat je elke dag geleid wordt? Je weet in je hart immers dat alles wat je moet doen, is gaan zitten en je hart openen en aanstonds zal je Mijn boodschap vernemen. Vertrouw op Mij! Geef je over! Geloof dat als je je angsten, muizenissen, zorgen en vragen aan Mij afgeeft, Ik deze van jou zal wegnemen en dienovereenkomstig zal reageren. Je moet nu de tijd nemen om aandacht te schenken aan deze zeer dringende boodschappen voor geheel de mensheid. Aarzel niet om met dit allerheiligste werk op te schieten.

Schenk nu aandacht aan het volgende, Mijn dochter! Wanneer de Christenen over de hele wereld er zich op toeleggen om hulde te brengen aan Mijn geboorte te Bethlehem, zullen velen onder hen enkel respect tonen zonder echte liefde in hun hart. Al zullen velen dicht bij Mijn Hart geraken. Anderen zullen enkel knikken, glimlachen en kort spreken over de betekenis van dit belangrijkste moment bij de feestelijke herdenking van het grootste geschenk dat ooit aan Mijn Vaders kinderen geschonken is sinds het ontstaan. Maar als Mijn kinderen, Mijn godvruchtige volgelingen, Kerstmis vieren, worden zij afgeleid door de pracht en praal en de bijbehorende feestelijkheden met aardse goederen.

Hoeveel Christenen leggen aan hun kinderen de betekenis van Mijn geboorte uit? Hoeveel denken terug aan de nederigheid vertoond door Mijn geliefde Moeder en Haar allerheiligste echtgenoot, Sint Jozef? Hoe velen begrijpen dat Ik mens geworden ben om het menselijk geslacht te redden van de weg naar de hel? Het was deze eenvoudige boodschap die misvormd werd door de eeuwen heen en gecamoufleerd door uiterlijk vertoon. Nochtans werd het door godvruchtige Christenen erkend als een periode om na te denken over hun trouw aan Mij, hun Redder. A.u.b. kinderen, Ik spoor jullie aan om dit feest te benutten om te bidden voor al diegenen in de wereld die het nodig hebben wakker geschud te worden voor het feit dat zij een erfdeel bezitten. Er is daar voor elk van hen een speciale plaats voorbehouden in Mijn Vaders Koninkrijk als zij er voor zouden kiezen om dit aan te nemen.

Het moment van de grote Waarschuwing is bepaald

Mijn kinderen worden zo in beslag genomen door nieuwigheden elke minuut van de dag die, terwijl het hun leven kan beïnvloeden, van geen belang zijn voor het Eeuwige Leven. Kinderen, het is nu voor jullie allemaal het moment om jullie geweten te onderzoeken vóór de grote Waarschuwing die voorafgaat aan Mijn Tweede Komst. Maak gebruik van het gebed, in jullie eigen eenvoudige woorden, om te vragen om goddelijke raad.

Het moment van de grote Waarschuwing is thans bepaald. Wees waakzaam! Blijf op jullie hoede!

Jullie goddelijke Redder en rechtvaardige Rechter, Jezus Christus

Advertenties

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 16/12/2018 door in Boodschappen.
%d bloggers liken dit: